Сто років – не межа

12 грудня за дорученням міського голови Геннадія Дикого начальник управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради Тетяна Велігорська привітала жительок нашого міста, яким цього дня виповнилося по 100 років – Хрипко Варвару Єгорівну та Григор Катерину Харитонівну.

Ювіляркам були вручені вітальні адреси від міського голови, а також одноразова грошова допомога та квіти – з побажаннями щастя, міцного здоров’я, радості, поваги від рідних та близьких.

Хрипко Варвара Єгорівна народилася у с.Рубіжне  Ворошиловоградської (Луганської) області. Працювала на взуттєвій фабриці касиром, трудовий стаж – більше 40 років. Має двох дітей, трьох онуків та трьох правнуків. 

Катерина Харитонівна Григор народилася в с.Заріччя Київської області. Працювала лікарем у Білоцерківській інфекційній лікарні, трудовий стаж становить 58 років. Має трьох дітей, чотирьох онуків та чотирьох правнуків. Інвалід війни І групи, ветеран праці, учасник партизанського руху під час Другої Світової війни. Має низку нагород.

Відповідно до Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Біла Церква «Турбота» на 2017-2022 роки, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради  1114-35-VIІ від 07 вересня 2017 року, ювілярки отримуватимуть щомісячну надбавку до пенсії у розмірі 200 грн. Нині в місті проживає 3 особи, які перетнули 100-річну межу.

Сто років – не межа


Опубліковано: 12 грудня 2018 року
Поділитися