Спортивний калейдоскоп

Протягом минулого тижня в Білій Церкві було проведено ряд спортивних заходів.  Коротко  про деякі з них. 

Завершились змагання  з баскетболу серед дівчат, що проходили протягом навчального  року, в рамках комплексних змагань  серед команд загальноосвітніх навчальних закладів міста. 

Трійка кращих  визначилась у такому складі:

1 місце - ЗОШ №18;

2 місце - ЗОШ №4;

3 місце - ЗОШ №16.

Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та дипломами від відділу з питань фізичної культури та спорту та управління освіти і науки міської ради. 

З нагоди Міжнародного дня інвалідів  були проведені спортивні змагання серед людей з обмеженими фізичними можливостями. 

У заході взяли участь команди  школи-інтернату для глухих дітей, ЗОШ №19, будинку культури глухих,  громадських організацій «Фенікс»,  «Шанс», «Волдіс» та ін.

 На урочистому відкритті змагань  усіх присутніх привітала заступник міського голови  Ольга Настіна. Змагались учасники у таких видах спорту, які не потребують особливих  навиків та навантажень: шахи, шашки, стрибки в довжину,  дартс,  стрибки через скакалку.

У кожному виді програми суддівським корпусом були визначені  переможці та призери. Загалом у  чотирьох нозологіях було  розіграно 42 нагороди різного гатунку. То ж тих, хто показав найкращі результати, було нагороджено медалями та дипломами  від відділу з питань фізичної культури та спорту.

З нагоди Дня місцевого самоврядування працівники управлінь та відділів міської ради взяли участь в міській спартакіаді.  На жаль,  не всі  долучились до заходу. Але найактивніші делегували своїх представників: виконавчий комітет міської ради, управління освіти і науки, управління соціального захисту населення, управління містобудування та архітектури, управління адміністративних послуг, відділ   у справах сім’ї та молоді, відділ культури та туризму та управління охорони здоров’я.

На урочистому відкритті   всіх учасників привітав керуючий справами виконавчого комітету Максим Свірський, зазначивши, що власним прикладом ми пропагуємо здоровий спосіб життя, адже заняття  фізичною культурою і спортом дають можливість себе почувати здоровим і мають ефективний вплив на працездатність .

Змагались посадові особи у таких видах спорту як: шахи, шашки, настільний теніс, кульова стрільба та волейбол. У кожному виді спорту звичайно ж визначились переможці.

Так, у змаганнях з настільного тенісу, шахів та волейболу перемогу святкувала збірна команда управління освіти і науки, у змаганнях з кульової стрільби найвлучнішими були учасники від відділу сім’ї та молоді, а  у змаганнях з шашок  перше місце  посіла команда  управління охорони здоров’я.

 У  загально командному заліку кращими стали:

1 місце - команда управління освіти і науки міської ради;

2 місце- відділ   у справах сім’ї та молоді міської ради;

3 місце - збірна команда виконавчого комітету  міської ради. 

Протягом вихідних юні білоцерківські хокеїсти – вихованці  КЗ БМР ДЮСШ «Зміна» провели чергові ігри чемпіонату  України серед юнаків 2003—2004 р.н. на виїзді. Цього разу їх суперником була команда «Кременчук». Ігри були напружені й цікаві. Лише різниця  в одне очко дала можливість святкувати перемогу господарям. В перший  день   - з рахунком 5:4, а в другий день переможця визнали післяматчеві буліти  -  6:5.



Опубліковано: 05 грудня 2016 року
Поділитися