Спека та відпочинок: основні правила пожежної безпеки

03 серпня інспекторським складом Білоцерківського РВ ГУ ДСНС України у Київськый області було здійснено інформаційно-профілактичну роботу в житловому секторі міста Біла Церква на вулицях Миру, Івана Мазепи, Декабристів та Купріна. Темою бесід із перехожими стали правила з попередження пожеж в екосистемах.

 

Так, рятувальники нагадали усім відомі, проте дуже важливі заходи безпеки на відпочинку в лісопаркових зонах та на присадибних ділянках. Акцентували увагу людей на дрібницях, які можуть спровокувати масштабну пожежу, наприклад, не загашений недопалок, кинутий в суху траву, спалювання непотребу, тощо. Крім того, до громадян була доведена інформація щодо дій під час виявлення підозрілих і вибухонебезпечних пристроїв.  

 

Людям пояснили, що коли загорання невелике, його можна загасити самотужки, застосовуючи підручні засоби, а у випадку розповсюдження горіння більших масштабів – негайно телефонувати за номером «101». Співробітники ДСНС звернулися до батьків з проханням не залишати малечу без нагляду та навчати дітей основним правилам безпеки життєдіяльності.

Спека та відпочинок: основні правила пожежної безпеки


Опубліковано: 03 серпня 2017 року
Поділитися