Сьогодні податківці відзначають професійне свято

Згідно Указу Президента України від 25 червня 2020 року День податківця України відзначають щороку 2 липня.

Державна податкова служба відіграє важливу роль у реалізації державної податкової політики, здійснює контроль за надходженням до бюджетів і державних цільових фондів податків, зборів, платежів та ін.

Отож, день податківця України - це свято усіх, хто своїм професіоналізмом, сумлінням та наполегливою працею забезпечує надзвичайно важливу справу – наповнення бюджетів усіх рівнів.

Сьогодні, 02 липня секретар міської ради Дмитро Киришун завітав до Білоцерківської ДПІ ГУ ДПС у Київській області, аби привітати податківців.

«Вітаю вас від імені Білоцерківської міської територіально громади. Ви, без перебільшення високопрофесійні посадові особи, і належно виконуєте всі функції і завдання, які покладені на вас. Бажаю, щоб реформування вашої служби закінчили якнайшвидше  і ви працювали за чітко визначеним законодавством. Білоцерківська МТГ завжди відкрита до співпраці, ми намагатимемося вирішити всі питання та допомогти вам, тому закликаю до спільної роботи на благо наших жителів. Гідної вам заробітної плати, достатку та благополуччя», - зазначив Дмитро Киришун та за зразкове виконання службових обов’язків, особистий внесок у розвиток податкової служби і реалізацію державної податкової політики вручив грамоти Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету шести посадовцям. 

Начальник Білоцерківської ДПІ ГУ ДПС у Київській області Наталія Коновал зупинилася на етапах створення податкової служби,  якій у цьому році вже 31 рік, та її реформуванні  протягом цього періоду. Привітала колег зі святом та побажала плідної праці на благо держави та рідного міста.

Податківці також отримали вітання від голови Білоцерківської районної державної адміністрації Людмили Мерзлюк, голови Білоцерківської районної ради Василя Зеленського та інших гостей.

Голова Громадської ради при ГУ ДПС у Київській області Іван Шилов подякував за співпрацю податкової служби з підприємцями та наголосив, що рейтинг білоцерківської податкової інспекції є один із самих високих у Київській області й так було завжди, бо тут є традиції, непорушні правила і відповідальність. У службі працюють викопрофесійні кадри, які дотримуються норм чинного законодавства, розуміються в економіці і від яких  завжди можна отримати кваліфіковану допомогу.

Сьогодні податківці відзначають професійне свято


Опубліковано: 02 липня 2021 року
Поділитися