Щодо подальших дій з подолання COVID-19

24 березня відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої коронавірусом COVID-19, яке провела керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, перший заступник міського голови Інна Новогребельська.

У ході засідання до присутніх було доведено статистику щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію, заходи, які вживаються в місті з лікування осіб, які захворіли та з протидії подальшого поширення COVID-19.

Члени штабу з числа представників лікарняних установ також поінформували про стан щодо лікування хворих, забезпечення закладів медичним обладнанням, ліками, засобами індивідуального захисту тощо.

За підсумками обговорення було надано протокольні доручення щодо: організації додаткових ліжкомісць на базі міської лікарні №1 (перепрофільовуючи відділення), із забезпеченням їх киснем; посилення контролю за дотриманням карантинних вимог в громадських місцях, транспорті з боку правоохоронних органів та Муніципальної варти; залучення лікарів та молодшого медичного персоналу з різних медичних установ до роботи у відділеннях з хворими на COVID та ін.

Також було обговорено можливе переведення молодших класів та СЗОШ №19 на дистанційне навчання з 29 березня ц.р., оскільки відбувається ріст захворюваності серед дітей.

Повна інформація у відео.


Опубліковано: 24 березня 2021 року
Поділитися