Щодо автоматичного перерахунку субсидій з травня 2017 р.

Управлінням соціального захисту населення Білоцерківської міської ради станом на 27.06.2017 р. було опрацьовано 100% справ та призначено житлові субсидії в автоматичному режимі з травня місяця цього року.

 

Проте у зв’язку з масовою кібератакою (вірус Petya.А) була заблокована робота комп’ютерних систем управління. У результаті цього було втрачено більше 60% опрацьованої інформації.

 

Управлінням соціального захисту населення Білоцерківської міської ради вжито всіх можливих заходів щодо нейтралізації наслідків кібератаки, і за червень 2017 р. 40% домогосподарств отримають квитанції із зазначенням сум призначених субсидій за травень-червень 2017 р. (це частина населення міста, яка проживає від мікрорайону Гайок до вул. Павличенко, з урахуванням мікрорайонів Піщаний та Таращанський).

 

Орієнтовно до 15 липня 2017 р. управлінням соціального захисту населення Білоцерківської міської ради буде надіслана організаціям-надавачам комунальних послуг інформація про нарахування субсидій решті домогосподарств.


Управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради


Опубліковано: 30 червня 2017 року
Поділитися