Щедрий лелека подарував двійнят ще 7 білоцерківським родинам

28 липня у Білій Церкві відбулася традиційна зустріч із родинами, в яких у 2017 році народилися двійні. За дорученням міського голови Геннадія Дикого присутніх батьків та рідних з народженням в їхніх родинах немовлят привітала заступник міського голови Ольга Настіна:

 

«Народження діток – найбільше таїнство, найбільша можливість, яка дана людині Богом. Тож нехай вашим родинам, вашим діткам допомагає Господь, береже їх від усілякого лиха, дарує здоров’я, можливість стати повноцінними людьми і звичайно ж, справжніми українцями, патріотами своєї держави. А батькам та родичам бажаю духовної єдності, віри та натхнення у вихованні дітей».

 

Вітання та матеріальну підтримку від всієї громади міста в цей день отримали 7 білоцерківських сімей, у яких в 2017 року з’явилась подвійна радість. Заступник міського голови вручила представникам родин подяки Білоцерківської міської ради та матеріальну допомогу – дитячі візочки для двієнь та квіти мамам.

 

Це родини:

 

Соловіченків Альони Володимирівни та Віталія Олександровича;

 

Маковецьких Альони Вікторівни та Максима Миколайовича;

 

Щербініних Олени Миколаївни та Антона Олександровича;

 

Кубраків Галини Олександрівни та Руслана Миколайовича;

 

Пелихів Людмили Анатоліївни та Олексія Павловича;

 

Єременко Ірини Сергіївни;

 

Абрамичевих Алевтини Євгеніївни та Олексія Юрійовича.

 

У цих родинах народилося 7 хлопчиків та 7 дівчаток.

 

Варто відмітити, що з початку 2017 року щедрий лелека подарував білоцерківським родинам 14 пар двійнят (14 хлопчиків та 14 дівчаток). Всі родини отримали відповідну матеріальну підтримку відповідно міської цільової Програми сприяння соціальному становленню та розвитку молоді, підтримки сім’ї на 2016-2020 роки, якою опікується відділ у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради.

 

У заході взяли участь представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.

Щедрий лелека подарував двійнят ще 7 білоцерківським родинам


Опубліковано: 28 липня 2017 року
Поділитися