Шановні військовослужбовці Збройних Сил України, дорогі ветерани!

Вітаю вас із Днем Збройних Сил України.

Склалося так, що сьогодні, у важких, виснажливих боях з ворогом, створюється сучасне національне військо. Воно міцне не лише зброєю та хистом, а й потужним моральним і патріотичним духом, підтримкою всього суспільства.

Ми пишаємося своїм військом і довіряємо йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі  плани ворога.

Боєздатні Збройні Сили України - це здобуток і заслуга мільйонів українців, в тому числі десятків тисяч білоцерківців, істинних патріотів своєї держави, які щоденно роблять свій внесок у розбудову армії.

В цей день ми висловлюємо вдячність ветеранам війни та військової служби, за їх активну громадянську позицію у справі виховання майбутніх воїнів та вагомий внесок у відновлення боєздатності Українського війська.

Сьогодні ми схиляємо голови перед пам’яттю воїнів, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Серед загиблих є й двадцять один наш земляк  з числа військовослужбовців та добровольців. Світла пам’ять про них навіки житиме в наших серцях.

Переконаний, що Збройні Сили України й надалі надійно стоятимуть на варті незалежності та територіальної цілісності України.

Шановні військовослужбовці та ветерани! Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя та нових звершень у благородній справі служіння Вітчизні.

Слава Україні! 

З повагою
Міський голова                                                                                                                         Геннадій Дикий



Опубліковано: 05 грудня 2016 року
Поділитися