Семінар - тренінг проекту «Школа успішної молоді»

27 квітня в м.Біла Церква відбувся семінар - тренінг проекту «Школа успішної  молоді», метою якого є формування необхідних навичок успішної молодої людини, вміння визначати мету і засоби її досягнення, формування впевненості та визначення базових цінностей, що формують особистість як професіонала. Організаторами заходу були громадська організація «Ера молоді» (голова правління – Б.Хахула) спільно з міською студентською радою.

Вітаючи учасників семінару, міський голова В.Савчук наголосив на важливості об’єднання активної молоді, яка є небайдужою до майбутнього країни і хоче брати участь у її  подальшому розвитку. Відмітив, що в Білій Церкві є велика кількість таких молодих людей, функціонує ряд організацій,  з якими міською владою налагоджено тісну та ефективну співпрацю, зупинився на заходах, які проводяться в місті щодо підтримки розвитку молоді та ін.

Міський голова зазначив, що молодій особистості  в сучасному житті  для досягнення успіху в будь-якій сфері життєдіяльності  необхідно, перш за все, визначити мету, якої хочеш досягти, наполегливо працювати заради її реалізації, здобути високу професійну освіту і постійно займатись саморозвитком, підтримувати здоровий спосіб життя та розвивати в собі інші позитивні якості.

Міський голова В.Савчук також зупинився на сучасному етапі  проведення реформи місцевого самоврядування та дав відповіді на питання присутніх.

В ході заходу присутніх було ознайомлено із діяльністю громадської організації  «Ера молоді», презентовано проект «Школа успішної молоді».

В заході взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради О.Литвинчук, голови, заступники та члени студентських самоврядувань вищих навчальних закладів міста, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 28 квітня 2015 року
Поділитися