Сашко Лірник – для дітей Білої Церкви!

 

       4 грудня у Білу Церкву завітав сучасний український казкар - Сашко Лірник.

     

     Його добре знають маленькі телеглядачі, адже він щодня ввечері розповідає цікаві та веселі казки. Знають і дорослі —  гострою та влучною сатирою на владу. Сашкові Лірнику вдалося зробити неймовірне — відродити зниклий уже жанр розмовної оповіді — казку. Оповідка в його виконанні — завжди імпровізація та неочікуваний поворот сюжету. А ще він знімає для малечі мультики, ставить вертепи та спектаклі, співпрацює з відомими українськими музикантами та гуртами.

     

     За підтримки білоцерківського міського голови Геннадія Дикого та його дружини Олени Дикої був організований виступ артиста для діток  соціально вразливих категорій  міста.

     

     Діти з особливими потребами й з багатодітних родин, отримали можливість побувати у справжній казці. Казкар розказував їм чарівні історії, героєм яких міг стати кожен з присутніх. Діти грали ролі, боролись зі злом, співали й тішилися чарівною атмосферою. Наприкінці всі стали учасниками імпровізованого вертепу.

 

     Директор будинку урочистих подій, Тетяна Бурківська, люб’язно надала приміщення для проведення цієї чудової зустрічі. Святково прикрашений зал надавав особливої казковості заходу.

 

      Але самими головним було те, що очі дітей горіли захватом і з облич не сходили щасливі посмішки.

 

      По закінченню виступу кожна дитина отримала подарунок, чудово ілюстровану книжку Сашка Лірника з підписом автора і можливість сфотографуватися з казкарем. За даними посиланням кожна мама чи вихователь зможуть знайти фотографії діток і завантажити їх собі. Різдвяні та новорічні свята мають радувати кожну дитину, не залежно від фінансових можливостей її батьків. А ми всі маємо пам'ятати, що недарма наше місто називають Містом Добра і дарувати нашу доброту всім хто поруч, особливо тим хто найбільше цього потребує. 

Сашко Лірник – для дітей Білої Церкви!


Опубліковано: 04 січня 2017 року
Поділитися