«Руками створена краса»

30 листопада в м.Біла Церква відбулося відкриття  благодійної виставки-ярмарки робіт художньо-прикладного мистецтва людей з інвалідністю - «Руками створена краса».

Виставку-ярмарком організовано до Міжнародного дня інвалідів, з метаю  привернення  уваги суспільства до вирішення проблем людей з обмеженими фізичними можливостями.

 Вироби, які представлені на виставці-ярмарку виготовлені людьми з інвалідністю,  представниками громадських організацій, які опікуються людьми з особливими потребами, деякими міськими загальноосвітніми та позашкільними навчальними закладами. Зібрані від реалізації експонатів кошти будуть спрямовані на потреби реабілітаційного центру «Шанс».

Під час урочистого відкриття заходу присутні отримали вітання від заступника  міського голови Ольги Настіної, яка виступила за дорученням міського голови Геннадія Дикого та директора КП БМР «Агенція стратегічного розвитку» Назарія Атаманчука. Свою вокальну майстерність присутнім подарували вихованці дитячого будинку-інтернату Володимир Масютенко та Юрій Гончарук .

В заході взяли участь депутати міської ради, радник міського голови Микола Антонюк, представники громадськості.

Виставку-ярмарком організовано КП БМР «Агенція стратегічного розвитку» за ініціювання громадського діяча, голови ініціативної групи людей з обмеженими фізичними можливостями Олени Дмитраш.

Виставка діятиме до 15.00  01 грудня ц.р. У всіх бажаючих є  можливість допомогти тим, хто найбільше потребує нашої підтримки. Не будьте байдужими, долучайтеся.



Опубліковано: 30 листопада 2016 року
Поділитися