Розширене засідання загальноміського штабу з благоустрою

22 березня в м. Біла Церква відбулося розширене засідання загальноміського штабу з благоустрою, на якому були розглянуті питання щодо ходу проведення весняного двомісячника санітарної очистки, озеленення та благоустрою міста, яке провів заступник міського голови В.Гнатюк.

В ході засідання заступник міського голови зазначив, що згідно рішення виконавчого комітету міської ради в місті з 12 березня ц.р. розпочато двомісячник санітарної очистки, озеленення і благоустрою м.Біла Церква, який триватиме по 12 травня 2012 року. Відповідно до даного рішення затверджений склад штабу з благоустрою, визначені основні заходи щодо його проведення, графіки виділення транспортних засобів підприємствами міста для вивозу сміття та ін.. Встановлено єдиний санітарний день – четвер кожного тижня. Відповідно до рішення виконавчого комітету 06 та 28 квітня ц.р. буде проведена загальноміська толока.

До виконання вищезазначених заходів будуть залучені установи, організації та підприємства усіх форм власності, які здійснюватимуть прибирання та благоустрій закріплених за ними територій, а у разі невиконання зазначених заходів керівники даних підприємств нестимуть особисту відповідальність.

З метою перевірки проведення заходів щодо санітарної очистки, озеленення та благоустрою міста проводитимуться рейди працівників відповідних служб, які за неналежне їх виконання складатимуть приписи на штрафи.

В засіданні взяли участь начальники ряду управлінь та відділів міської ради, представники підприємств, установ і організацій різних форм власності, міських ЗМІ. 



Опубліковано: 22 березня 2012 року
Поділитися