Робота з призначення управителів багатоквартирних будинків

Нещодавно, департаментом житлово-комунального господарства міської ради, згідно із нормами чинного законодавства України, було оголошено проведення конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків на території Білоцерківської міської територіальної громади (https://bc-rada.gov.ua/node/15204).

 

Мова йшла про прийняття пропозицій, визначення переможців конкурсу та подальшого їх призначення управителями багатоквартирними будинками (гуртожитками), в яких не створено ОСББ і співвласники яких не прийняли рішення про форму управління багатоквартирного будинку (гуртожитку).

 

На конкурс було винесено два об’єкти. До першого внесено будинки по вул.Я.Мудрого, 57, 59. До другого – 21 гуртожиток, розташований на території Білоцерківської громади.

 

Тож, 19 червня відбулося розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями на визначення управителя двох об’єктів конкурсу.

 

Свої пропозиції подало два претенденти по одному на кожен об’єкт: КП БМР «ЖЕК №1» та КП БМР «Міська служба замовника».

 

Під час розкриття документів, які надійшли, члени конкурсної комісії попередньо оглянули перелік поданих документів у відповідності до конкурсних вимог.

 

Оцінювання конкурсних пропозицій здійснить конкурсна комісія за бальною системою,  з урахуванням визначених критерій оцінювання.

 

Результати щодо переможців, або ж щодо відхилення поданих пропозицій буде оголошено під час наступного засідання, яке відбудеться 1 липня ц.р.

 


Опубліковано: 19 червня 2024 року
Поділитися