Робота спостережної комісії

29 листопада спостережна комісія при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради провела виїзне засідання  на базі Білоцерківської виправної колонії №35.

В засіданні спостережної комісії прийняв участь заступник начальника Білоцерківської виправної колонії №35 з соціально-виховної  та психологічної роботи Олександр Пешехонов та представники служб колонії.

Члени спостережної комісії   при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради    підчас огляду  об’єктів колонії  ознайомились  з виробничим процесом та з виготовленням нових видів продукції.

Спільно із керівництвом колонії, члени спостережної комісії  здійснили обхід установи для ознайомлення із умовами відбування покарання засуджених, їх комунально-побутовим забезпеченням.

В ході проведення засідання спостережної комісії Олександр Пешехонов представив членам  комісії дільницю посиленого контролю, в якій утримуються  засуджені, що   переведені з дільниці ресоціалізації. Із кожним  засудженим, членами спостережної комісії була проведена  співбесіда по питанням їх утримання в дільниці посиленого контролю. Відвідування відбулось із дотриманням встановленого порядку та забезпеченням заходів безпеки і за умови наявності добровільної згоди на участь з боку засуджених. Скарг, заяв до членів спостережної комісії не надійшло.

По завершенню виїзного засідання,  спільно  з керівництвом Білоцерківської виправної колонії №35 було проведено підсумки роботи виїзного засідання   спостережної комісії та були поставлені  завдання   на наступний місяць.



Опубліковано: 02 грудня 2016 року
Поділитися