Робочий візит очільників Київщини до Білоцерківської МТГ

28 травня до Білоцерківської міської територіальної громади у рамках робочого візиту завітали голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін та його заступник Олег Торкунов.

У рамках візиту делегація разом із міським головою Геннадієм Диким та головою Білоцерківської районної державної адміністрації Людмилою Мерзлюк відвідали дитячий будинок сімейного типу родини Лужецьких, що знаходиться у селі Дрозди. Раніше родина проживала в місті Макіївка Донецької області, але у зв'язку з подіями на Сході країни вимушено покинула небезпечну для життя територію. На сьогодні мати-вихователька Надія Лужецька виховує 9 дітей, віком від 15 до 22 років.

Гості вручили необхідний родині подарунок – газплиту. Від міського голови діти отримали сучасний велосипед.

Також родині було передано солодощі та фрукти.

 


Також візитери завітали до товариства з додатковою відповідальністю «Терезине», де ознайомилися із виробництвом, потужностями підприємства та перспективами його розвитку.

В заходах взяли участь секретар міської ради Дмитро Киришун, заступники міського голови Катерина Возненко та Юрій Савчук, начальник служби у справах дітей та сім’ї Київської ОДА Ірина Антошко, начальник управління агропромислового розвитку КОДА Костянтин Довгаль.


Опубліковано: 28 травня 2021 року
Поділитися