Робочий візит заступника голови облдержадміністрації О.Басая

15 серпня в м.Біла Церква з робочим візитом перебував заступник голови Київської обласної державної адміністрації О.Басай.

В ході візиту заступник голови Київської обласної державної адміністрації ознайомився з ходом будівництва нового сучасного спортивного комплексу на масиві Піщаний. Даний комплекс матиме стадіон з сучасним штучним покриттям, який розрахований на 840 місць та спортивні майданчики для занять різними видами спорту, бігові доріжки, антивандальний тренажерний майданчик та ін. На ньому матимуть змогу тренуватись вихованці ДЮСШ «Зміна»та займатись спортом всі бажаючі білоцерківці.

На будівництво даного об’єкту виділено 15 млн.грн. з бюджетів усіх рівнів, які поетапно освоюються. Введення в експлуатацію спортивного комплексу заплановано до Дня незалежності України  цього року.

Під час візиту заступник голови Київської обласної державної адміністрації О.Басай наголосив, що одним із пріоритетних напрямків діяльності обласної державної адміністрації є проведення  заходів по реалізації завдань Президента України щодо розвитку спорту, створення сучасної матеріально-технічної бази закладів фізичної культури і спорту, популяризації здорового способу життя серед населення, а особливо серед молоді. Відмітив, що для цього в  населених пунктах Київщини оновлюються та будуються спортивні майданчики, футбольні поля. З метою широкого залучення населення до занять фізичної культури і спорту розвивається  мережа центрів фізичного здоров'я населення  та ін. Лише за перше півріччя 2013р. в Київській області побудовано 18 нових спортивних об’єктів, а  18-реконструйовано. До кінця поточного року заплановано провести капітальні ремонти ще більш як 30 комплексів, майданчиків та ін. Особлива увага звертається на модернізацію матеріально-технічної бази дитячо-юнацьких спортивних шкіл, облаштування їх необхідним спортивним інвентарем та спортивним обладнанням.

В заході взяли участь міський голова В.Савчук, заступник міського голови М.Антонюк, начальник відділу капітального будівництва міської ради В.Ткачук, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради В.Матвієць, представники міських і регіональних ЗМІ та ін.



Опубліковано: 15 серпня 2013 року
Поділитися