Робочий візит віце-прем’єр міністра Соціалістичної Республіки В’єтнам Хоанг Чунг Хай на ТОВ «Маревен Фуд Україна»

02 грудня в м. Біла Церква відбувся робочий візит віце-прем’єр міністра Соціалістичної Республіки В’єтнам  Хоанг Чунг Хай на ТОВ «Маревен Фуд Україна»(генеральний директор-Тю Хай Ха).

В ході візиту присутні ознайомилися з підприємством по виготовленню продуктів харчування швидкого приготування «Маревен Фуд Україна», яке є спільним україно-в’єтнамським інвестиційним проектом, що було введено в експлуатацію в 2011 році.

На підприємстві працює 400 чоловік, у виробництві використовується сучасне устаткування, комплексний контроль якості і передові технології, які  відповідають світовим стандартам.

В ході прес-конференції  віце-прем’єр міністр Соціалістичної Республіки В’єтнам Хоанг Чунг Хай відмітив важливе значення розвитку двосторонніх україно-в’єтнамських відносин не лише в економічній, а й в культурній, соціальній, освітній сферах, зупинився на основних інвестиційних проектах, які впроваджуються за участю підприємців з В’єтнаму в Україні.

Міський голова В.Савчук наголосив на важливості залучення інвестицій в місто, зокрема  іноземних, відмітив, що створення сприятливих умов для діяльності інвесторів є головною метою реалізації інвестиційної політики на території міста, зазначив, що даний інвестиційний проект має перспективи для розширення виробництва,створення нових робочих місць.

В заході взяли участь посол Соціалістичної Республіки В’єтнам в Україні Хо Дак Мінь Нгует, член ради директорів «Маревен Фуд» До Хуан Хуанг, секретар міської  ради О.Олійник, заступник міського голови Г.Джегур, журналісти регіональних та  місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 03 грудня 2012 року
Поділитися