Робочий візит Прем’єр – міністра України М.Азарова

21 серпня в м.Біла Церква з робочим візитом перебував Прем’єр – міністр України М.Азаров.

В ході візиту Прем’єр – міністр України взяв участь в урочистій церемонії введення в експлуатацію другої черги новозбудованого ТОВ «Білоцерківський домобудівельний комбінат» житлового будинку по вулиці Калініна,4. Будинок збудований із застосуванням сучасних енергозберігаючих технологій, оснащений даховою котельнею, змонтовані металопластикові вікна, підключений до мереж газо-, електро- та водопостачання.

Прем’єр – міністр України М.Азаров наголосив, що держава має надавати усі наявні можливості для вирішення житлових питань. Відмітив необхідність впровадження практики безкоштовного надання житла працівникам соціальної сфери та поспілкувався із сім’ями, які проживають в даному будинку і отримали житло завдяки програмі «Доступне житло» та на безоплатній основі за рахунок державних коштів.

В рамках візиту Прем’єр – міністр України М.Азаров ознайомився з роботою дошкільного навчального закладу комбінованого типу № 38 «Горобинонька» ( завідуюча - І.Гончарук). Дошкільний навчальний заклад «Горобинонька» розрахований на дітей віком від 1 до 6(7) років, до складу входять 6 груп загального розвитку та 4 спеціальні групи для дітей з порушеннями зору.

Позитивно оцінив роботу обласної та міської влади щодо вирішення ряду питань забезпечення життєдіяльності Білої Церкви. Зокрема, щодо ремонту доріг, благоустрою міста, забезпечення належного рівня функціонування мережі освітніх та медичних закладів.

Цього ж дня Прем’єр – міністр України М.Азаров взяв участь у відкритті консультативно-діагностичного відділення міської дитячої поліклініки. Відмітив, що міська дитяча поліклініка – це сучасний медичний заклад, який  відповідає всім європейським стандартам з точки зору надання лікувальних послуг дітям.

Участь у заході взяли голова Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюк, міський голова В.Савчук, перший заступник міністра охорони здоров’я України Р.Моісеєнко, заступники міського голови, депутати та члени виконавчого комітету міської ради, начальники ряду відділів та управлінь Київської обласної державної адміністрації та Білоцерківської міської ради, представники громадськості, регіональних і міських ЗМІ.



Опубліковано: 21 серпня 2012 року
Поділитися