Робочий візит Міністра внутрішніх справ України В.Захарченка

25 липня в м.Біла Церква з робочим візитом перебував Міністр внутрішніх справ України В.Захарченко, в ході якого  відбулася його зустріч з громадськістю міста.

В ході зустрічі Міністр внутрішніх справ України поінформував присутніх про заходи, які проводяться щодо реформування системи органів внутрішніх справ. Зупинився на проблемних питаннях діяльності Міністерства, зокрема, щодо підбору та підготовки кадрового потенціалу, його фінансування та забезпечення належного рівня соціального захисту працівників органів внутрішніх справ.

Наголосив на важливості функціонування постійно діючих приймалень громадян, акцентував увагу, що щоденно до правоохоронних органів надходить у середньому 15-16 тисяч звернень громадян про правопорушення та запевнив, що жодне звернення не залишається поза увагою.

Міністр внутрішніх справ України В.Захарченко відмітив важливість функціонування при Міністерстві внутрішніх справ України Консультаційно-експертної та Громадської рад, адже розвиток співробітництва та налагодження партнерських стосунків із громадськістю є одним з головних пріоритетів в діяльності Міністерства.

В рамках візиту Міністр внутрішніх справ України В. Захарченко провів особистий прийом громадян. Більшість звернень переважно стосувалися соціального захисту, зокрема, необхідності перерахунку виплат та пенсій ветеранам, ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і ветеранам внутрішніх справ,  та ін...

В ході візиту Міністр внутрішніх справ України В.Захарченко відвідав ЗАТ «Росава», де ознайомився з продукцією, що випускає дане підприємство та перспективними напрямками його розвитку, а також провів зустріч з трудовим колективом.

В заходах взяли участь в.о.міського голови м.Біла Церква Г.Джегур, заступник міського голови М.Антонюк, радник Міністерства внутрішніх справ України В.Дурдинець, начальник Головного управління МВС України в Київській області В.Мазан, начальник Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області О.Грибенников, керівники правоохоронних органів міста Біла Церква, представники громадськості, міських і регіональних ЗМІ.



Опубліковано: 25 липня 2013 року
Поділитися