Робочий візит до м.Біла Церква делегації представників м.Ітеа, муніципалітет міста Дельфи, округ Фокіда (Греція)

11-17 травня в м.Біла Церква з робочим візитом перебуває делегація представників м.Ітеа, муніципалітет міста Дельфи, округ Фокіда (Греція) на чолі з міським головою м.Ітеа - А.Панайотопулош. Серед представників делегації також: підприємець готельно-ресторанного бізнесу М.Папапостолу, відповідальний по зв’язках з громадськістю та радник обласної торгово-промислової палати м.Амфіса Н.Йогакіс, комерційний директор ТОВ «Г.С.Тревел Клуб» Г.Панагопоулос.

Метою візиту є сприяння розвитку співробітництва в різних сферах діяльності, встановлення дружніх і партнерських відносин між Грецією та Україною.

12 травня ц.р.  міський голова В.Савчук провів зустріч з представниками делегації, в ході якої наголосив, що м.Ітеа – місто, яке має великі історичні та культурні традиції - є одним із міст-побратимів Білої Церкви. Наголосив, що  в ході візиту даної делегації будуть обговорені та окреслені подальші напрямки можливої співпраці. Ознайомив присутніх з історією, соціально – економічним розвитком м.Біла Церква, поінформував про функціонування міських підприємств, установ і організацій  різних форм власності та ін. Під час зустрічі також було здійснено обмін пам’ятними сувенірами.

В зустрічі взяли участь заступник міського голови В.Сокол, депутати міської ради С.Беркут, М.Колосенко та ін..

В ході візиту представники м.Ітеа відвідали ПрАТ «Росава» та ВАТ «Трібо», де ознайомилися із сучасним виробництвом даних підприємств та обговорили шляхи налагодження зв’язків щодо реалізації поставок автомобільних шин та іншої гумо-технічної продукції до Греції.

Делегація побуває на одному із міських приватних підприємств по виробництву ювелірних виробів, відвідає ТОВ «Біофарма-Інвест» з метою ознайомлення із їхнім виробництвом.  Ознайомиться із сільськогосподарським сектором Білоцерківського району, зокрема, в одному з кращих сільськогосподарських підприємств в галузі тваринництва ТДВ «Терезине» та огляне технологічну оснащеність по виробництву молочної продукції на ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» та ін..

Під час перебування в м.Біла Церква представники м.Ітея відвідають Київську обласну торгово-промислову палату, де обговорять доцільність проведення бізнес-форумів, які можуть стати базою для поглиблення співпраці й налагодження контактів між Україною та Грецією .

В рамках офіційного перебування делегацією представників м.Ітеа, муніципалітет міста Дельфи, округ Фокіда також заплановано візит до Посольства Греції в Україні під час якого будуть обговорені питання щодо спрощення візового режиму для громадян України, можливості відпочинку українських дітей в Греції,  залучення наших фахівців з історії  до досконалого вивчення історії та культури Греції на території їхньої держави та ін.

Делегацією також заплановано екскурсії до ряду визначних історично-культурних місць міст Києва та Білої Церкви.



Опубліковано: 13 травня 2015 року
Поділитися