Робочий візит делегації представників мерії м.Шанхай (КНР)

06 червня в м.Біла Церква з робочим візитом перебувала делегація представників мерії м.Шанхай (Китайська Народна Республіка) на чолі із заступником директора контрольного бюро при мерії м.Шанхай – Цзян Сянь Фа.

Даний візит відбувся в рамках розвитку інвестиційної інфраструктури Київської області, стратегічних домовленостей в плані економічної, торгової та інноваційної співпраці між Україною та Китайською Народною Республікою. Метою візиту  було встановлення соціально-економічних зв’язків і обговорення умов налагодження міжрегіонального співробітництва.

В ході зустрічі було детально обговорено системи соціального забезпечення та соціального захисту білоцерківців, які функціонують в місті відповідно до чинного законодавства України та ряду міських комплексних програм, їх джерела фінансування, втілення соціальних ініціатив Президента України в Білій Церкві  та ін.

В зустрічі взяли участь заступники міського голови Г.Джегур, В.Сокол, начальник управління соціального захисту населення міської ради Г.Мельніченко, заступник директора ДБУ «Київський обласний центр з інвестицій та розвитку  В.Балас та ін.



Опубліковано: 06 червня 2012 року
Поділитися