Робоча поїздка радника Президента України

04 вересня в м. Біла Церква в рамках робочої поїздки до Київської області перебував радник Президента України В. Зубанов.

В ході візиту відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Державна програма активізації розвитку економіки на 2013-2014рр.»  за участю підприємців м.Біла Церква та Білоцерківського району.

Виступаючи перед присутніми, радник Президента України В. Зубанов наголосив, що пріоритетним завданням всіх гілок влади є виконання поставлених завдань Президента України В.Ф.Януковича та реалізація ряду програм, які направлені на активізацію розвитку економіки держави, підвищення соціальних стандартів та рівня добробуту громадян, збільшенню кількості робочих місць, обсягу експорту товарів вітчизняного виробництва та ін.

Радник Президента України відмітив, що для досягнення відповідного зростання першочергово необхідно забезпечити цілісність держави, збереження мовних, духовних та культурних традиції та ін. Поінформував, що з   цією метою були видані ряд енциклопедій, наукових книг, які включають в себе історію всіх регіонів держави. Зупинився на реалізації деяких національно-патріотичних проектах, серед яких «Україна. Історія великого народу», «Україна славетна» та ін.

В ході засідання «круглого столу» радник Президента України В. Зубанов зупинився на питаннях євроінтеграції України, яка має на меті підвищення якості життя громадян до європейських стандартів, спрощення візового режиму між Україною та  Європейським Союзом, розвитку ефективних і взаємовигідних торгово-економічних відносин та ін. Також було обговорено можливість вступу України до Митного Союзу та подальший її розвиток в цих умовах.

Присутні на заході також підняли питання щодо розвитку малого та середнього бізнесу, як одного з основних складових забезпечення конкурентоспроможної економіки   держави.

Учасниками «круглого столу» було вирішено розробити ряд пропозицій щодо розвитку малого та середнього бізнесу, проведення заходів з питань євроінтеграції України та  надати їх до Адміністрації Президента України для подальшого опрацювання.

В рамках робочої поїздки радник Президента України В.Зубанов також провів зустріч з даних питань із керівництвом, викладачами та студентами Білоцерківського національного аграрного університету.

В заходах взяли участь міський голова В.Савчук, депутати Київської обласної ради – І.Шилов, А.Даниленко, заступник голови Київської обласної державної адміністрації Т.Подашевська, заступник міського голови Г.Джегур, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.І.Дудко, голова Білоцерківської райдержадміністрації А.Немна, представники підприємств, установ та організацій різних форм власності та міських ЗМІ.



Опубліковано: 04 вересня 2013 року
Поділитися