Робоча поїздка до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Лісова казка»

08 жовтня міський голова Білої Церкви В.Савчук за участю ряду депутатів міської ради здійснив робочу поїздку до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Лісова казка» (в.о.директора - О.Кошляк), який перебуває в комунальній власності Білоцерківської міської ради.

Під час заходу міський голова зазначив, що  метою даної поїздки є ознайомлення із теперішнім станом корпусів, їдальні, адмінкорпусу та інших підсобних приміщень. Наголосив, що даний заклад утримувався за рахунок коштів міського бюджету, в ньому мали можливість, у літній період, оздоровлюватись, відпочивати та змістовно проводити дозвілля білоцерківські діти, у тому числі  із сімей соціально-незахищених категорій населення. Перед початком відкриття змін в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Лісова казка» проводилися часткові ремонтні роботи ряду корпусів, їдальні, закуповувалося необхідне обладнання та виділялися кошти на забезпечення його функціонування. Але, протягом останніх двох років, у зв’язку із відсутністю в міському бюджеті коштів, фінансування закладу не проводилося  і він не працював. На даний час заклад функціонально не придатний для забезпечення відпочинку дітей, потребує капітального ремонту, заміни мереж, обладнання, приведення до належного санітарного стану території та ін..

Тому, як наголосив міський голова В.Савчук, депутати міської ради мають можливість ознайомитися із станом дитячого закладу оздоровлення та відпочинку«Лісова казка», а в найближчий час обговорити та знайти шляхи вирішення питання подальшого його функціонування.

Відмітив, що оскільки в міському, обласному та державному бюджеті на даний час відсутні необхідні кошти, тому є можливість розглянути варіанти залучення інвестицій, передачі  закладу в оренду або концесію на правах державно-приватного партнерства та провести всі необхідні роботи до початку наступного оздоровчого сезону. Акцентував увагу, що даний заклад має залишатися в комунальній власності міста та не змінювати свого профілю.

В заході взяли участь депутати міської ради - К.Бугайчук, Г.Дикий, А.Король, О.Кучер, О.Ліневич, В.Маршалок, Я.Мицюк, С.Підпалий, В.Титаренко, Я.Яременко, заступник міського голови М.Антонюк, начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради О.Литвинчук,представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 09 жовтня 2014 року
Поділитися