Різдвяні канікули 2017

12 січня 2017 року завершується яскрава програма для дітей та юнацтва «Різдвяні канікули 2017», яка за підтримки міського голови Геннадія Дикого організована відділом культури і туризму міської ради спільно з школами естетичного виховання міста, Будинком органної та камерної музики та централізованою бібліотечною системою.

Близько 3 000 жителів та гостей міста розважились та отримали гарні емоції відвідавши заходи. Понад 800 артистів шкіл мистецтв та музичних шкіл міста на сцені Будинку органної та камерної музики дарували своє мистецтво, адже «Різдвяні канікули 2017»  -  справжнє відкриття творчості та культурного відпочинку!

Концертні виступи шкіл естетичного виховання створили святкову атмосферу для глядачів: зала Будинку органної та камерної музики ледь вміщувала всіх охочих освятитися звуками музики. Учні шкіл дарували свою майстерність та свій талант – школа мистецтв №1 з програмою дитячого мистецького фестивалю «Різдвяні зорі», а також звітного концерту школи «Від Різдва до Різдва», музична школа №2 з концертом «Таланти твої, Біла Церкво!», вокальний колектив «Оберіг» музичної школи№3, у виконанні яких звучали українські пісні, сольний концерт випускниці школи мистецтв №4 Марини Самусенко «З піснею в душі», концерт учнів школи мистецтв №5 «Кришталева симфонія»  та різдвяний концерт вихованців школи мистецтв №6 дитячих духових оркестрів.

Жителі міста також мали змогу долучитися і до образотворчого мистецтва. Відбулось відкриття традиційної виставки декоративно-вжиткового мистецтв «Різдвяний вернісаж» в бібліотеці №8 26 грудня. Щороку майстри нашого міста мають змогу виставляти свої роботи у виставковій залі та дарувати радість мешканцям і туристам Білої Церкви. Сто п’ятдесят талановитих читачів Білоцерківської міської централізованої бібліотечної системи стали учасниками виставки-конкурсу на кращу новорічно-різдвяну листівку «Нова радість стала», яка відбулася в бібліотеці-філіалі №9. Майстер класи із виготовлення новорічної красуні, сніжинок, новорічне свято «Ялинка-веселинка» - конкурси, жартівливі новорічні лотереї, фольклорне свято «Колядуємо, щедруємо нову радість даруємо» та інші заходи для сімейного відпочинку були підготовлені та успішно проведені бібліотекарями міста.

Концерти, виставки, майстер класи стали гарним відпочинком для дітей та дорослих під час зимових свят.  На заходах вітали всіх зі святами заступник міського голови Ольга Настіна, депутати міської ради. Учасникам концертів були вручені подяки, грамоти та квіти.



Опубліковано: 10 січня 2017 року
Поділитися