Ремонти, лічильники, матеріальна допомога – ці та інші питання звучали на прийомі у міського голові

20 вересня Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий провів черговий особистий прийом громадян. З проблемними питаннями до очільника міста звернулося 25 білоцерківців. Зверенення стосувалися як особистих питань, так і загально-громадських.

Так, деякі жителі міста акцентували увагу міського голови на необхідності провести ремонтні роботи в багатоквартирних будинках де вони проживають,  заходи з благоустрою їх прилеглих територій  та реконструкції зливової каналізації на цих ділянках, оскільки виникає загроза підтоплень.

Декілька білоцерківців звернулися із проханням  сприяння вирішення питань щодо  функціонування  гаражів: орендної плати за них, узаконення, знесення тощо.

 Посприяти встановленню теплового лічильника в гуртожитку «Салют» прохали його представники. Були й звернення щодо вирішення питання облаштування помешкань приладами обліку природного газу.

Ряд підприємців звернулися, щоб розглянути можливість вирішити питання облаштування місць для торгівлі, а деякі жителі міста акцентували увагу - де торгові кіоски обов’язково необхідно прибрати.

Не перший раз на прийомі звучало питання щодо необхідності будівництва об’їзної дороги, яка б розвантажила міські автошляхи та зменшила вплив вантажного автотранспорту на дороги і будинки по вул.Селянській (Колгоспній) та Таращанській.

Традиційно  звернення жителів міста стосувалося й вирішення  житлових і земельних проблем, надання матеріальної допомоги та інших питань.

Всім громадянам, які звернулися до міського голови, надано роз’яснення. Відповідним службам  були дані доручення щодо їх вирішення. 

Акцентуємо увагу білоцерківців! Відділ звернень громадян з 26.09.2016р. змінює місце розташування. Відтепер відділ знаходитиметься за адресою  - м.Біла Церква, Торгова площа, 6.

Попередній запис на прийом здійснюватиметься за новою адресою або за

тел. 5-36-64.

Нагадуємо! Прийом міського голови проводиться кожну першу й третю середу. 



Опубліковано: 22 вересня 2016 року
Поділитися