Призначення нових кадрів у лавах міської ради

19 лютого відбулися співбесіди з кандидатами на заміщення чотирьох вакантних посад у структурних підрозділах міської ради.

 

Співбесіди проходили за результатами письмового іспиту для кандидатів, який відбувся  11 лютого. На іспит було зареєстровано 6 претендентів.

 

Під час іспиту було перевірено знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні», а також профільного законодавства. Кандидати могли ознайомитись з переліком питань, які виносилися на іспит заздалегідь на офіційному веб-сайті міської ради.

За результатами письмового іспиту до співбесід були допущені 5 осіб, проте 1 особа не з’явилася у визначений час. Співбесіди проходили з метою виявлення відповідності профілів професійної компетентності кандидата посаді, на яку він претендує. Конкурсна комісія спілкувалася з кандидатами в усній формі.

Під час співбесід претенденти презентували своє бачення подальшої діяльності на посаді. Надали аргументи, які на їхню думку сприятимуть підвищенню ефективної діяльності відповідних управлінь і відділів та забезпечать належне  функціонування і  подальший розвиток  відповідного профілю.

Відповідно протоколу конкурсної комісії № 02/19 від 20.02.2019р.  міському голові рекомендовано призначити на вакантні посади:

- на посаду головного спеціаліста відділу з питань торгово-побутового обслуговування населення і громадського харчування Білоцерківської міської ради Присяжну Тамілу Вікторівну;

- на посаду головного спеціаліста відділу контролю за використанням територій, земель, комунального майна та контрольно-перевірочної роботи управління самоврядного контролю Білоцерківської міської ради Позднякову Анну Павлівну;

- на посаду спеціаліста 1 категорії відділу з питань організації оздоровлення управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради, на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку Іванків Марину Анатоліївну.

Також рекомендувати міському голові зарахувати до кадрового резерву на заміщення посади головного спеціаліста відділу контролю за використанням територій, земель, комунального майна та контрольно-перевірочної роботи управління самоврядного контролю Білоцерківської міської ради Бурлаку Ольгу Валеріївну.

Конкурси на вакантні посади начальників та спеціалістів управлінь та відділів міської ради проходять відкрито та прозоро. Громадськість міста має можливість як ознайомитися із біографічними довідками кандидатів (на офіційному веб-сайті міської ради), так і спостерігати в режимі он-лайн за ходом іспитів та бути присутніми на співбесідах.


 


Опубліковано: 22 лютого 2019 року
Поділитися