Прийомні сім'ї – справа небайдужих

    15 травня за дорученням міського голови Геннадія Дикого його заступник Ольга Настіна урочисто вітала прийомні сім'ї м. Біла Церква з Міжнародним Днем сім'ї. Багато теплих слів, щирих побажань, квітів, подарунків та солодощів зробили цей день для дорослих та дітей по-справжньому святковим та незабутнім. У невимушеній атмосфері діти з прийомних сімей розповідали  про свої досягнення, а батьки з гордістю доповнювали сказане. В привітанні також взяла участь директор Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Людмила Севериненко.

 

    На сьогодні в місті успішно функціонує сім прийомних сімей, які на постійній основі виховують одинадцять дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також сім’я патронатних вихователів, яка опікується дітьми з сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

 

    Прийомні сім’ї знаходяться під постійним соціальним супроводженням Білоцерківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, спеціалісти якого професійно допомагають прийомним батькам вирішувати соціальні, юридичні та психологічні питання, які постають в процесі виховання дітей.

 

    Для запобігання емоційного вигорання та підвищення батьківського потенціалу, прийомні батьки мають змогу відвідувати Клуб взаємопідтримки, який діє при Білоцерківському міському центрі соціальних служб для сім`ї, дітей.

Прийомні сім'ї – справа небайдужих


Опубліковано: 16 травня 2017 року
Поділитися