Проведення конкурсу по відбору суб’єкта господарювання - виконавця послуг з впровадження єдиної міської системи диспетчеризації, з використанням супутникової системи навігації руху пасажирського транспорту загального користування

15 червня відбулося засідання конкурсної комісії по відбору суб’єкта господарювання - виконавця послуг з впровадження єдиної міської системи диспетчеризації, з використанням супутникової системи навігації руху пасажирського транспорту загального користування.

Організатором конкурсу виступив  виконавчий комітет Білоцерківської міської ради.

Вів засідання конкурсної комісії заступник міського голови, голова  даної комісії В.Гнатюк.

Відповідно до рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 24 травня 2016 року №231 «Про організацію та управління рухом міського пасажирського транспорту»  було оголошено конкурс по відбору суб’єкта господарювання - виконавця послуг з впровадження єдиної міської системи диспетчеризації, з використанням супутникової системи навігації руху пасажирського транспорту загального користування. Прийом документів проводився до 14 червня ц.р. Конкурс був відкритим для всіх претендентів, які відповідають основним кваліфікаційним вимогам.

Об’єктом конкурсу є послуга із запровадження системи диспетчеризації, виконання функції оператора цієї системи та інформаційного доступу до неї, що дозволить забезпечити організацію та управління рухом міського пасажирського транспорту загального користування.

Для участі в конкурсі зареєструвалися три претендента:
- фізична особа-підприємець Савенко Максим Володимирович, м. Дніпро;
- ПП «Автоімідж», м.Житомир;
- ТОВ «КБ Інжиніринг». м. Одеса.

 Заступник міського голови В.Гнатюк  проінформував, що документи подані в повному об’ємі , тому  згідно із вимогами  претентенти можуть взяти участь в конкурсі.

Всі конкурсанти продемонстрували конкурсній комісії роботу системи gps-моніторингу та надали переконливі докази відповідності запропонованого програмного забезпечення та обладнання заявленим у пропозиції вимогам.

В ході презентації учасники конкурсу  дали відповіді на запитання членів комісії з використанням конкретних фактів та відео-прикладів.

Оцінювання конкурсних пропозицій претендентів відбувалося конкурсною комісією за критеріями:
- вартість придбання та встановлення одного GPS/GSM модуля;
- щомісячна вартість обслуговування систем з одного транспортного засобу;
- термін гарантійного обслуговування системи;
- досвід роботи, кількість реалізованих аналогічних проектів (договорів);
- додаткові інвестиційні зобов’язання.

Кількість балів кожної тендерної пропозиції визначалась сумарно.

Рішення про результати проведення конкурсу приймалося конкурсною комісією відкритим голосуванням, простою більшістю голосів. За підсумками оцінювання конкурсних пропозицій:
ПП «Автоімідж» набрав 100 балів,
ТОВ «КБ Інжиніринг» - 52,7 балів,
ФОП Савенко М.В. – 37,88 балів.

За результатами конкурсного відбору суб’єкта господарювання -  виконавця послуг з впровадження єдиної міської системи диспетчеризації, з використанням супутникової системи навігації руху пасажирського транспорту загального користування визнано переможцем:
ПП «Автоімідж» - 100 балів – 1 місце;
ТОВ «КБ Інжиніринг» -52,7 балів – 2 місце.

Передбачається , що договір з переможцем конкурсу на впровадження єдиної міської системи диспетчеризації, з використанням супутникової системи навігації руху пасажирського транспорту загального користування, буде укладений протягом 5 днів з моменту введення в дію рішення.



Опубліковано: 15 червня 2016 року
Поділитися