Пройшли співбесіду кандидати на заміщення вакансій посадових осіб в органах місцевого самоврядування

26 липня ц.р. відбулася співбесіда з кандидатами на заміщення вакансій посадових осіб місцевого самоврядування у відділах, управліннях та службах Білоцерківської міської ради:

 

Начальника відділу контролю за використанням територій, земель, комунального майна та контрольно-перевірочної роботи управління самоврядного контролю Білоцерківської міської ради;

 

Головного спеціаліста відділу комп’ютеризації та персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради;

 

Спеціаліста 1 категорії відділу ведення реєстру територіальної громади управління адміністративних послуг Білоцерківської міської ради.

 

Співбесіди проходили за результатами письмового іспиту для кандидатів, який відбувся 24 липня 2018 року. На зазначені посади подали документи 6 претендентів, 3 із яких були зареєстровані на іспит.

 

Під час іспиту кандидатів було перевірено на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні», а також профільного законодавства. Кандидати могли заздалегідь ознайомитися з переліком питань, які виносилися на іспит, на офіційному веб-сайті міської ради.

 

Співбесіди проходили з метою виявлення відповідності профілів професійної компетентності кандидата посаді, на яку він претендує. Конкурсна комісія спілкувалася з кандидатами в усній формі.

 

Під час співбесіди претенденти відповіли на низку запитань членів конкурсної комісії стосовно особливостей нинішньої роботи претендентів, усвідомлення кандидатом міри відповідальності, яку передбачає робота на посаді в органах місцевого самоврядування, знання своїх майбутніх функціональних обов’язків тощо.

 

Члени комісії також дали низку порад та рекомендацій претендентам в разі їх призначення на посади в органах місцевого самоврядування. Зокрема, вони стосувалися організації взаємодії структурних підрозділів, в яких працюватимуть претенденти у разі успішного проходження конкурсу, з іншими структурами та комунальними підприємствами, усвідомлення кінцевих результатів своєї роботи та роботи свого структурного підрозділу, удосконалення знань та навичок, яких вимагає робота на посаді, тощо.

 

Відповідно до протоколу конкурсної комісії №06/18 рекомендовано в.о. міського голови Кошелю В.О. призначити на вакантні посади:

 

Гриценко Катерину Андріївну – на посаду спеціаліста 1 категорії відділу ведення реєстру територіальної громади управління адміністративних послуг Білоцерківської міської ради, з випробувальним терміном три місяці.

 

Стрельчук Людмилу Іванівну – на посаду начальника відділу контролю за використанням територій, земель, комунального майна та контрольно-перевірочної роботи управління самоврядного контролю Білоцерківської міської ради, з випробувальним терміном три місяці.

 

Юрченко Людмилу Олександрівну  – на посаду головного спеціаліста відділу комп’ютеризації та персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради.

 

Варто відмітити, що конкурси на вакантні посади управлінь та відділів міської ради проходять відкрито та прозоро. Громадськість міста має можливість ознайомитися із біографічними довідками кандидатів (на офіційному веб-сайті Білоцерківської міської ради), а також спостерігати в режимі онлайн за ходом іспитів та бути присутніми на співбесідах.

Пройшли співбесіду кандидати на заміщення вакансій посадових осіб в органах місцевого самоврядування


Опубліковано: 30 липня 2018 року
Поділитися