Прогулянкам з комфортом бути

В 2016 році багато уваги було приділено благоустрою території, якою зазвичай гуляють мешканці міста на дозвіллі, або підтримуючи здоровий спосіб життя. Таких місць в Білій Церкві безліч, але зараз хочемо зупинитися на тих, які вже почали реконструювати.

Алея по бульвару Олександрійський. Проект благоустрою передбачає наявність на бульварі велодоріжки та пішохідної доріжки, лавочок для відпочинку та ліхтарів  для освітлення території,  зелені зони обабіч доріжок також будуть оновлені. Будівництво першої черги, від перехрестя вул. В Чорновола до парку Олександрія вже майже закінчене. Завершуються роботи по вкладанню тротуарної плитки і розпочато встановлення  сучасних LED світильників. Мешканці на власні очі можуть переконатися яким затишним і зручним буде весь бульвар після повної реконструкції.

Другим таким місцем з мало не найкращими краєвидами і неймовірною атмосферою є узбережжя річки Рось. Воно, як магнітом, тягне до себе мешканців, особливо молодих матусь з візочками, пенсіонерів, спортсменів та закохані пари. Але навряд чи можливо було гуляти берегом після опадів. Місити багнюку наважувались хіба самі затяті прихильники спорту. Сьогодні ви можете оцінити досить велику частину нової білоцерківської набережної. Зручної для всіх, за будь якої погоди.

На ній побудовано широку доріжку, довжиною близько 650  метрів, яку було облаштовано тротуарною плиткою. Вже встановлено лавочки і урни,  проводяться підготовчі роботи  для монтажу ліхтарів.

Продовження будівництва цих об’єктів відбудеться в наступному році.

Маємо надію, що по завершенню робіт, мешканці добре оцінять роботу місцевої влади та комунальних служб, а також, що оновлена Біла Церква  спонукатиме містян частіше виходити на вулицю, милуватися нашим чудовим містом та його прекрасними краєвидами і спілкуватися з друзями та близькими людьми.

 



Опубліковано: 25 листопада 2016 року
Поділитися