Про тимчасові договори з перевізником на забезпечення маршруту №22

     Члени виконавчого комітету прийняли рішення укласти договір з автомобільним перевізником на перевезення пасажирів міським автобусним маршрутом загального користування №22 терміном до 28 лютого 2017р.

 

     Доповідаючи дане питання Максим Свірський зазначив: «До 24 січня ц.р. обслуговування автобусного маршруту №22 забезпечувало КП БМР «Тролейбусне управління», залучивши до перевезень пасажирів орендовані в ТОВ  «Союз Авто» 10 транспортних засобів. Дане підприємство висловило побажання взяти участь в процесі реформування галузі міських автомобільних перевезень.

 

     На даний час в Білій Церкві зареєстровано нове транспортне підприємство - ТОВ «Транссіті», засновником  й власником якого є  ТОВ «Союз Авто».

 

     Ці 10 транспортних засобів передані у власність ТОВ «Транссіті», тому Тролейбусне управління не має можливості використовувати їх на умовах оренди. Враховуючи звернення Тролейбусного управління, виконавчий комітет міської ради прийняв рішення щодо заключення тимчасового договору з ТОВ «Транссіті», на обслуговування маршруту №22. Слід зазначити, що конкурс на визначення перевізна на даному маршруті вже оголошений та буде проведений  15 лютого ц.р.»

 


Опубліковано: 25 січня 2017 року
Поділитися