Про наболіле – під час особистого прийому громадян

21 червня міський голова Геннадій Дикий провів черговий особистий прийом громадян, на який записалося 24 білоцерківця.

 

Жителі міста звернулися з низкою питань – як загальноміських, так і особистих.

 

Зокрема, озвучені питання стосувалися встановлення освітлення біля будинку, перекриття даху будинку, встановлення стоків води від фундаменту тощо.

 

Громадяни цікавилися також питаннями щодо отримання житла, поліпшення житлових умов, спорудження прибудови до будинку, питаннями комунального характеру тощо.

 

Низка питань до міського голови була поставлена з приводу надання матеріальної допомоги, отримання статусу учасника АТО, вирішення спорів мешканців із сусідами, скарг на дії опікунської ради, приватизації земельних ділянок. Також були вирішені питання, які підіймалися на попередніх прийомах міського голови.

 

Жителі Білої Церкви отримали роз’яснення з приводу асфальтування прибудинкових територій, упорядкування берегів р.Рось, прибирання зупинок громадського транспорту, заміни вікон у дошкільних навчальних закладах, будівництва об’їзної дороги тощо.

 

Усім громадянам, які прийшли на прийом до Геннадія Дикого, було надано роз’яснення. Відповідним службам міський голова дав доручення щодо вирішення піднятих питань.

 

Для довідки: записатися на особистий прийом громадян міського голови можна у відділі звернень громадян за адресою: м.Біла Церква, Торгова площа, 6, або за тел. 5-36-64.


Опубліковано: 22 червня 2017 року
Поділитися