Приєднуйтесь до прибирання міста на зиму

Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради № 381 від 13 вересня  2016 року в місті розпочато проведення осіннього двомісячника санітарного очищення,  озеленення та благоустрою Білої Церкви. Із його основними заходами присутніх на прес-конференції журналістів ознайомила начальник відділу з благоустрою управління житлово-комунального господарства міської ради Альона Колотницька.

 

            Так, двомісячник відбуватиметься з 19 вересня по 20 листопада поточного року. Загальноміську толоку заплановано провести 15 жовтня  та 05 листопада 2016 року.

 

«Проведення двомісячника є традиційним. Ми запрошуємо всіх білоцерківців долучитися і  у будь-який зручний час провести прибирання на територіях, які ви оберете, або які запропонує управління»,- зазначила  Альона Колотницька. Вона також наголосила, що на сайті УЖКГ є форма заявки, яку зможуть заповнити бажаючі жителі міста, вказавши дату, час, кількість людей та необхідне обладнання, яке потрібно. Реманентом та сміттєвими баками також забезпечуватиме УЖКГ. Крім того, на даному сервісі буде можливість відслідковувати всі заходи з прибирання Білої Церкви із відповідними фотозвітами. Також до благоустрою міста можна долучитися зателефонувавши за тел.     5-10-47 та 5-19-64.

            В ході заходу  також було наголошено, що підприємства, установи та організації різних форм власності в обов’язковому порядку мають прибрати та утримувати в належному стані закріплені за ними території.

 



Опубліковано: 27 вересня 2016 року
Поділитися