Привітання Голови Київської обласної державної адміністрації А. Й. Присяжнюка з нагоди Дня знань

Дорогі учні, шановні педагоги, батьки!

Сердечно вітаю всіх вас із початком нового навчального року та Днем знань!

Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і  нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень та самостійного життя.

Особливим і, безперечно, визначальним Свято знань є для 19 тисяч першокласників Київщини. Для них уперше пролунає шкільний дзвоник і покличе на перший урок. Тож прийміть, дорогі першокласники, мої найщиріші вітання, ростіть здоровими, досягайте успіхів у навчанні, будьте допитливими і наполегливими.

 Земний уклін вам, шановні вчителі! В усі часи, в усіх країнах у пошані люди, які своєю самовідданою натхненною працею, терпінням та любов’ю виховують дітей, формують майбутні покоління держави. Ваша праця – це   найкращі інвестиції, що спрямовані на розбудову та зміцнення незалежної демократичної держави, ім’я якій - Україна. Промайнуть десятиліття і саме сьогоднішні школярики будуть звеличувати та примножувати славу однієї з найуспішніших держав світу.

Ми пишаємося тим, що реалізуючи програму Президента України Віктора Януковича “Україна для людей”, держава створює всі необхідні умови для гармонійного розвитку та виховання дітей. Підтвердження цьому є нові шкільні автобуси, оновлені класи, будівництво та відкриття нових шкіл, забезпечення закладів освіти сучасною комп’ютерною технікою та підключенням до мережі Інтернет, оздоровлення наших дітей. Розумію, що ще багато не зроблено. Але щиро вірю, що нам вдасться вивести освіту на якісно новий рівень та забезпечити гармонійний розвиток і виховання дітей – майбутнього України, а шляхетна праця освітян буде високооплачуваною та престижною.

Шановні батьки! Шановні дідусі і бабусі! Бажаю вам невичерпної енергії, терпіння і любові у вихованні наших дітей, підтримці їх талантів та прагнень.

У цей святковий день бажаю всім міцного здоров’я, щастя, наснаги,  реалізації мрій і нових звершень на благо українського народу та незалежної України!

Зі святом! У добру путь! Щасти вам! 

З повагою

Голова

Київської обласної державної адміністрації                              Анатолій Присяжнюк



Опубліковано: 31 серпня 2012 року
Поділитися