Природоохоронна акція до Дня довкілля

04 квітня в місті Біла Церква відбулася природоохоронна акція «Водоохоронним зонам річки Рось – нашу турботу» по озелененню та благоустрою берегів р. Рось в районі центрального пляжу.

Дана акція була проведена відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 13.03.2012 року № 81 «Про проведення заходів до Дня довкілля».

В ході природоохоронної акції було прибрано від сміття та сухої рослинності 1 га території прибережної смуги р. Рось та висаджено 120 кущів і 60 дерев.

В акції взяли участь студенти Білоцерківського інституту економіки та управління вищого навчального закладу «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна», технолого-економічного коледжу Білоцерківського національного аграрного університету, Білоцерківського технічного коледжу товариства сприяння обороні України, Білоцерківського вищого навчального закладу «Білоцерківський механіко-енергетичний технікум», представники ТОВ «Білоцерківське ШЕУ», відділу охорони навколишнього природного середовища, відділу у справах сім’ї та молоді, відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради.



Опубліковано: 05 квітня 2012 року
Поділитися