Приберемо місто від снігу разом

Цього року зима принесла чималі снігопади, а перепад температури  спровокував утворення ожеледі.

Міською владою було розроблено та проводиться комплекс заходів щодо прибирання снігових заметів та приведення проїжджих частин Білої Церкви до належного стану.

Відповідними службами  прибирається сніг із основних автомагістралей міста та посипається піщано-сольовими сумішами. Працівники ЖЕКів забезпечують прибирання міжбудинкових проїздів.

На жаль, у міському бюджеті передбачено недостатню суму, яка б забезпечила і прибирання тротуарів міста.  Тиждень тому, інспекцією з благоустрою міста були надіслані звернення до керівників установ і організацій різних форм власності з проханням провести благоустрій прилеглих територій, оскільки вони є відповідальними за їх належний стан.

Ряд підприємств дослухалися до порад, і, сьогодні, ми можемо бачити, що біля деяких установ сніг повністю розчищений, зазначив міський голова Геннадій Дикий в ході прес-конференції. Проте, є такі, що не відреагували на прохання, і білоцерківці не мають можливості безпечно пересуватись через ожеледицю.

Міський голова закликав усі установи, підприємства та організації різних форм власності привести свої території до належного стану. «У разі не проведення відповідних заходів, ми будемо накладати штрафи на тих, хто не відреагував» - наголосив міський голова.

Висловлюємо сподівання, що і жителі приватного сектору також візьмуть активну участь  у прибиранні снігу на прилеглих територіях.

Детально, про заходи, які проводяться по забезпеченню функціонування міста в зимовий період та про відповідальність за порушення правил благоустрою міста поінформував під час прес-конференції заступник міського голови В.Гнатюк.



Опубліковано: 19 січня 2016 року
Поділитися