ПРЕЗИДЕНТ УКРАЇНИ ПРЕДСТАВИВ НОВОГО ОЧІЛЬНИКА КИЇВЩИНИ

Сьогодні Президент України Петро Порошенко представив активу Київської області нового голову Київської обласної державної адміністрації Максима Мельничука.

«Мною було прийнято рішення про призначення головою Київської обласної адміністрації Максима Мельничука. Дуже важливо, що все його життя пов’язане зі столичною областю. Він молодий академік, доктор наук, талановитий вчений. Заслужено став віце-президентом Академії аграрних наук, де відповідав за координацію інвестиційних та інноваційних проектів по всій Україні», - резюмував Президент представляючи нового голову обласної адміністрації.  
Нагадаємо, підставою для цього стала заява колишнього голови Київської ОДА Володимира Шандри звільнити його за власним бажанням із займаної посади.

Президент України Петро Порошенко також подякував Володимиру Шандрі за роботу на посаді очільника Київщини у непростий для країни час та повідомив про подальшу його роботу в якості Радника Президента. Глава держави відзначив, що екс-голові Київської ОДА не лише вдалося втримати ситуацію у регіоні, але й досягти розвитку соціально-економічних показників, згідно яких Київська область є одним із лідерів в Україні.

Новопризначений голова Київської облдержадміністрації, виступаючи перед запрошеними у залі гостями, пообіцяв виправдати довіру Президента України на новій посаді та докласти максимальних зусиль для того, щоб столична область інноваційно розвивалася та стала прикладом для інших регіонів держави.

«Нова посада вимагає від мене віддачі на новому місці роботи. Буду виконувати і ділитися здобутими навичками та вміннями, щоб Київська область стала пілотною, інноваційною, новітньою. Переконаний, ми будемо давати приклад всій Україні», - зазначив Максим Мельничук.

Також очільник Київщини висловив сподівання на плідну тісну співпрацювали облдержадміністрації з Київською обласною радою.

 Прес-служба облдержадміністрації



Опубліковано: 03 лютого 2016 року
Поділитися