Презентація моделі національно-патріотичного виховання Білої Церкви освітянам прифронтового Маріуполя

11-13 жовтня 2016 року з метою вивчення досвіду організації національно-патріотичного виховання в загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладах м. Біла Церква працювали колеги з м. Маріуполя Донецької області: О.Г. Міщенко, заступник начальника-начальник відділу виховної роботи та позашкільної освіти управління освіти Маріупольської міської ради, та В. Г. Міщенко, директор Міжшкільного навчально-виробничого комбінату Приморського району Маріупольської міської ради.

У ході роботи освітяни з прифронтового міста відзначили ефективність моделі організації військово-патріотичного виховання Білоцерківської гімназії № 2 (директор Плєшаков А.В.) і БНВО «Звитяга» (директор Гандрабура О.В.) та національно-патріотичного виховання в ЦТДЮ «Соняшник» (директор Гутник В.Д.).

БНВО «Ліцей-МАН» (директор Яременко М.Г.) презентував свою дієву систему  роботи з обдарованими дітьми закладу й усього міста. 

Незабутні враження від Білої Церкви залишилися в освітян Маріуполя від перегляду вистави «Самотня леді» Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.Саксаганського, краєзнавчого музею та дендропарку «Олександрія».



Опубліковано: 17 жовтня 2016 року
Поділитися