Презентація книги «Парк «Олександрія»: історія та сучасність».

04 червня в м.Біла Церква відбулася презентація книги  директора дендрологічного парку «Олександрія» Національної академії наук України С.Галкіна - «Парк «Олександрія»: історія та сучасність».

В ході презентації виступаючі відмітили, що фонд краєзнавчих книг  централізованої бібліотечної системи міста поповнився книгою, яка має вагоме історичне та культурне значення для Білої Церкви. Наголосили, що дана книга«Парк «Олександрія»: історія та сучасність» вміщує матеріали про один з найкращих пейзажних парків України – «Олександрія», його архітектурні та скульптурні пам’ятки, ландшафтний дизайн, рослинний світ та інше і може задовольнити інтереси читачів, які цікавляться історією міста.

Присутні на заході мали змогу проглянути відеопрезентацію сторінок книги, ознайомитись із історією її створення, почути відгуки про істориків та мистецтвознавців міста про неї та ін.

В заході взяли участь начальник відділу культури та туризму міської ради П.Красножон, представники творчої інтелігенції, громадськості міста та журналісти  міських ЗМІ.



Опубліковано: 04 червня 2013 року
Поділитися