Прес-конферкенція міського голови В.Савчука

16 листопада міський голова Білої Церкви В.Савчук провів прес-конференцію для представників міських засобів масової інформації.

В ході прес-конференції міський голова відмітив, що за попередніми даними переможцем у ІІ турі виборів на посаду міського голови перемогу здобув Г.Дикий. Побажав йому успішної роботи на благо громади міста та подальшого розвитку Білої Церкви.

Василь Петрович висловив слова вдячності за співпрацю щодо забезпечення життєдіяльності Білої Церкви всім керівникам, працівникам підприємств, установ, організацій всіх форм власності, представникам міських організацій політичних партій, громадських формувань та пересічним білоцерківцям.

Відмітив, що, незважаючи на певні економічні та суспільно-політичні складнощі, місто належно функціонує, для забезпечення чого міською владою постійно проводилася відповідна робота. На даний час бюджет міста не має дефіциту, що дає можливість виконувати всі заплановані роботи згідно графіків, вчасно виплачувати працівникам бюджетних установ заробітну плату та всі передбачені законодавством України доплати. Наголосив, що на засіданні восьмидесятої  сесії міської ради VІ скликання було прийнято рішення про спрямування коштів державних субвенцій на повне забезпечення функціонування міського тролейбусного управління до кінця поточного року.

Міський голова акцентував увагу, що крім забезпечення стабільності в Білій Церкві, міська  влада працювала над тим, щоб щороку для жителів міста в експлуатацію було б введено хоча б один новий об’єкт соціально-культурного призначення. Так, за останні роки було введено в дію новобудову загальноосвітньої шкли №16, спорткомплекс на масиві Піщаний, Льодову арену, повністю реконструйовано приміщення міської дитячої поліклініки та ін.. Заклади охорони здоров’я, навчально-виховні установи постійно оновлювалися сучасним обладнанням, лише в поточному році на ремонт навчальних закладів міста було виділено  близько 11 млн.грн.

Під час прес-конференції міський голова В.Савчук наголосив, що, незважаючи на велику роботу, яка постійно проводилася, є певні проблеми, які потрібно вирішувати задля подальшого розвитку м.Біла Церква і висловив сподівання, що новообраний депутатський корпус на чолі із новим міським головою прикладе для цього необхідних зусиль, а сам Василь Петрович продовжуватиме працювати для білоцерківців в якості депутата міської ради.

 На прес-конференції міський голова В.Савчук дав відповіді на поставлені питання журналістів.



Опубліковано: 17 листопада 2015 року
Поділитися