Прес-конференцію для представників міських засобів масової інформації

08 жовтня міський голова Білої Церкви В.Савчук провів традиційну прес-конференцію для представників міських засобів масової інформації, в ході якої поінформував про діяльність міської влади щодо забезпечення життєдіяльності міста.

Зокрема, міський голова повідомив присутніх про засідання вісімдесятої сесії  міської ради, яке відбулося цього дня. Зазначив, що на засіданні було розглянуто питання щодо внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 30.12. 2014 р. № 1378-69-VI «Про бюджет м.Біла Церква на 2015 рік», відповідно яких кошти, виділені із державного бюджету в сумі  близько 11,5 млн.грн., будуть спрямовані на  виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи  внаслідок психічного розладу. Крім того, близько 2,3 млн.грн. субвенції з державного бюджету буде спрямовано на забезпечення проведення виборів депутатів міської і обасної  рад та міського голови.

Міський голова В.Савчук також ознайомив журналістів із рішенням, прийнятим  виконавчим комітетом міської ради, що відбувся 08 жовтня ц.р. щодо початку опалювального періоду 2015-2016рр. в м.Біла Церква. Наголосив, що опалювальний період для дошкільних, шкільних закладів, установ охорони здоров’я міста розпочнеться згідно із заявами їх керівників. Опалювальний період для житлового фонду розпочнеться за умови пониження температурного режиму, при якому середньодобова температура протягом трьох діб становитиме менше 8 °C. Відповідно до погодних прогнозів планується розпочати дане теплопостачання 11-12 жовтня поточного року.

Гаряче водопостачання буде відновлено разом із початком опалювального періоду.

В ході прес-конференції міський голова також зупинився на заходах міської влади щодо реконструкції проблемних ділянок магістральної мережі теплопостачання «ТЕЦ-місто». Відмітив, що бюджетні установи повністю розрахувалися  за спожиті енергоносії за минулі періоди, а також  наголосив, що на дані потреби в міському бюджеті передбачені  кошти в повному обсязі до кінця поточного року.

Під час прес-конференції міський голова поінформував про заходи, які проводяться по ремонту проїжджих частин міських вулиць, міжбудинкових проїздів та ін.. Наголосив, що до початку зимового періоду планується провести ремонт вул.Некрасова, Підвальної, Привокзальної, частково б-ру 50-річчя Перемоги та ямковий ремонт ряду інших вулиць. Дані роботи проводяться за рахунок коштів міського бюджету.

В ході прес-конференції міський голова В.Савчук дав відповіді на проставлені питання журналістів.

 



Опубліковано: 08 жовтня 2015 року
Поділитися