Прес-конференція начальника відділу з питань фізичної культури та спорту

17 червня відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформаці, яку провів  начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради В.Матвієць  на тему : «Реалізація завдань та соціальних ініціатив Президента України щодо залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя».

В ході прес-конференції начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради поінформував про заходи, які проводяться в місті по втіленню соціальних ініціатив Президента України щодо розвитку молодіжних ініціатив, залучення молоді до занять фізкультурою та спортом. Наголосив, що в місті функціонує 7 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, в яких займається 4800 дітей. Крім цього, в літній період проводяться спортивні змагання серед дітей на 10 спортивних майданчиках в мікрорайонах Білої Церкви.

Начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради В.Матвієць акцентував увагу, що в рамках реалізації міської програми розвитку матеріально-технічної бази дитячо-юнацьких спортивних установ м.Біла Церква лише в поточному році на капітальний ремонт виділено 4 млн. грн. з міського бюджету. В подальшому кошти більше спрямовуватимуться на навчально-спортивну роботу.

Під час прес-конференції присутні також були поінформовані про досягнення спортсменів Білої Церкви у змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнях їх  підтримку міською владою, про подальші плани щодо розвитку фізичної культури і спорту в Білій Церкві,  популяризації здорового способу життя та дав відповіді на питання журналістів.



Опубліковано: 18 червня 2013 року
Поділитися