Прес-конференція начальника відділу у справах сім’ї та молоді

21 травня в м. Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяв участь начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради О.Литвинчук.

На прес-конференції начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради повідомив присутнім журналістам про основні завдання, які здійснює відділ щодо реалізації державної політики з питань сім’ї, жінок, молоді та дітей, охорони материнства і дитинства, створення сприятливих умов для фізичного, інтелектуального і духовного розвитку зазначених категорій, забезпечення їх рівних прав і можливостей. Наголосив на заходах по втіленню реформ даної сфери, які започатковані Президентом України В.Ф.Януковичем.

Начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради О.Литвинчук відмітив системну роботу, яку здійснює міська влада по підтримці обдарованої молоді та стимулюванню її громадської активності, молодіжних ініціатив, організації роботи зі шкільною молоддю за місцем проживання в позашкільний і поза навчальний час та ін.

В ході прес-конференції начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради О.Литвинчук дав відповіді на поставлені питання журналістів.



Опубліковано: 22 травня 2012 року
Поділитися