Прес-конференція начальника управління житлово-комунального господарства

 

06 лютого в м. Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяв участь начальник управління житлово-комунального господарства міської ради О.Ореховський.

В ході прес-конференції начальник управління житлово-комунального господарства міської ради поінформував про підсумки роботи управління щодо забезпечення життєдіяльності в минулому році та окреслив заплановані заходи на поточний рік.

Зокрема, зупинився на розпочатому реформуванню деяких напрямків сфери, серед яких реорганізація житлово-експлуатаційних контор міста, яка надала можливість направити звільнені кошти на благоустрій міста, ремонт під’їздів, дахів, міжпанельних швів та ін. Наголосив на збільшенні видатків на 2012рік з міського бюджету на житлово-комунальне господарство на 20% порівняно з минулим роком.

Начальник управління житлово-комунального господарства міської ради акцентував увагу на розпочате функціонування офіційного сайту управління, на якому оперативно оприлюднюються детальна інформація про поточні заходи, які здійснює управління, заплановані роботи та підсумкові звіти. На сайті започатковано форум, на якому білоцерківці можуть висловити свої пропозиції та зауваження щодо роботи управління житлово-комунального господарства міської ради. В подальшому також планується відкриття цілодобової служби, яка прийматиме виклики та надаватиме консультації в сфері житлово-комунального господарства.

В ході прес-конференції начальник управління житлово-комунального господарства міської ради О.Ореховський дав відповіді на поставлені питання журналістів.



Опубліковано: 07 лютого 2012 року
Поділитися