Прес-конференція начальника управління ветеринарної медицини у м. Біла Церква

27 травня в м. Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяв участь начальник управління ветеринарної медицини у м. Біла Церква В.Вовкотруб.

В ході прес-конференції начальник управління ветеринарної медицини у м. Біла Церква поінформував присутніх про основні завдання, які здійснює управління щодо забезпечення охорони міста від занесення збудників особливо небезпечних хвороб тварин та захист від них населення, здійснення державного ветеринарно-санітарного нагляду за здоров’ям та переміщенням тварин, безпечністю та якістю харчових продуктів тваринного і рослинного походження та ін.

Під час прес-конференції журналісти отримали відповіді на ряд питань щодо діяльності державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Білоцерківській міській раді,  здійснення державного ветеринарно-санітарного нагляду і контролю за надходженням на територію міста та обігом сировини і продукції тваринного походження, наглядом за суб’єктами господарювання та ін.



Опубліковано: 28 травня 2013 року
Поділитися