Прес-конференція начальника управління соціального захисту населення

12 березня в м. Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяла участь начальник управління соціального захисту населення міської ради Г.Мельніченко.

В ході прес-конференції начальник управління соціального захисту населення міської ради поінформувала присутніх про основні завдання, які здійснює управління щодо соціального захисту жителів Білої Церкви. Зокрема, наголосила на запровадженні в місті нової технології обслуговування малозабезпечених громадян, згідно якої створено єдину приймальню, де за однією заявою особи розглядається можливість надання всіх видів державної допомоги. Це сприяє якісному і комплексному обслуговуванню громадян, забезпечує заступ малозабезпечених верств населення до соціальних послуг, єдиний підхід при визначенні права на призначення всіх видів соціальної допомоги.

Начальник управління соціального захисту населення міської ради Г.Мельніченко також зупинилася на процедурі надання субсидій білоцерківціям, яка проводиться за спрощеним порядком, призначення та виплати різних видів допомог, соціальному захисту та підтримці осіб з обмеженими фізичними можливостями, ветеранів Великої Вітчизняної війни, ліквідаторів і постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС та ін. Поінформувала про впровадження в м.Біла Церква ряду державних і міських програм в соціальній сфері. Наголосила, на реалізацію в Білій Церкві заходів щодо реформування соціальної сфери, започаткованого Президентом України В.Ф.Януковичем, згідно якого головним обов’язком управління є втілення ініціатив, спрямованих на боротьбу з бідністю, підвищення соціальних стандартів та оплати праці, підвищення захищеності працівників, подальше зміцнення пенсійної системи та системи соціальної підтримки та ін.

В ході прес-конференції начальник управління соціального захисту населення міської ради дала відповіді на поставлені питання журналістів.



Опубліковано: 13 березня 2012 року
Поділитися