Прес-конференція начальника управління містобудування та архітектури

13 лютого в м. Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяв участь начальник управління містобудування та архітектури міської ради Г.Кревський.

В ході прес-конференції начальник управління містобудування та архітектури міської ради поінформував присутніх про основні завдання, які здійснює управління щодо забезпечення реалізації державної політики у сфері містобудування та архітектури на території м. Біла Церква. Зупинився на основних заходах, спрямованих на реалізацію започаткованих Президентом України В.Ф.Януковичем реформ в даній сфері, зокрема, на розробці нового генерального плану міста, приведення у відповідність містобудівної документації, визначення об’єктів, які мають знаходитися в територіальних зонах Білої Церкви та ін.

Начальник управління містобудування та архітектури міської ради Г.Кревський проаналізував сучасний стан містобудування на території Білої Церкви, повідомив про плани щодо благоустрою та реконструкції центральної частини міста, бульвару 50-річчя Перемоги, інших об’єктів соціального призначення та дав відповіді на поставлені питання журналістів.



Опубліковано: 13 лютого 2012 року
Поділитися