Прес-конференція начальника служби у справах дітей

02 квітня в м. Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяла участь начальник служби у справах дітей міської ради В.Кисельова.

В ході прес-конференції начальник служби у справах дітей міської ради поінформувала про діяльність служби щодо реалізації державної політики з питань охорони дитинства та соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича, які стосуються захисту прав та інтересів дітей вразливих категорій. Зупинилася на впровадженні міської комплексної програми подолання дитячої бездоглядності, підтримки сімей з дітьми й розвитку соціальних послуг для сім’ї, дітей та молоді «Назустріч дітям» на 2009-2017рр., розвитку сімейних форм влаштування дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування та акцентувала увагу на питаннях попередження та профілактики причин виникнення дитячої бездоглядності й соціального сирітства та ін.

В ході прес-конференції начальник служби у справах дітей міської ради В.Кисельова дала відповідь на поставлені питання журналістів.



Опубліковано: 10 квітня 2012 року
Поділитися