Прес-конференція для представників міських засобів масової інформації щодо питання формування тарифів на житлово-комунальні послуги

16 березня в м.Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації щодо питання формування тарифів на житлово-комунальні послуги.

В ході прес-конференції заступник міського голови В.Гнатюк наголосив, що тарифи на послуги, які надаються населенню суб'єктами господарювання, що є виконавцями цих послуг, встановлюються національною комісією, що здійснює державне регулювання у  сфері комунальних послуг. Відзначив, що метою даної прес-конференції є доведення до жителів міста інформації про підвищення тарифів на комунальні послуги, яке здійснюватиметься поетапно та про можливість соціально незахищених категорій білоцерківців оформити  державну допомогу у вигляді житлових субсидій  на їх оплату.

Голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства міської ради Г.Дикий акцентував увагу на необхідності створення умов для максимальної підтримки малозахищеної категорії білоцерківців в умовах зростання тарифів.

Під час прес-конференції детально про зміни в системі тарифоутворення  та хід підвищення тарифів на електро-, тепло-, газо-, водопостачання та водовідведення поінформували директор ТОВ «Білоцерківвода» О.Бабій, директор комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа» Н.Скурідіна, заступник начальника Білоцерківської філії з експлуатації газового господарства ПАТ "Київоблгаз" І.Савєльєв, начальник комерційної дільниці Білоцерківського районного підрозділу ПАТ «Київобленерго» М.Олійник.

Тарифи на утримання прибудинкових територій в найближчий час  не змінюватимуться.

Інформацію про механізм оформлення житлових субсидій надала заступник начальника управління соціального захисту населення міської  ради Т.Велігорська.

Представникам засобів масової інформації було наголошено, що білоцерківці мають можливість отримати роз’яснення  по телефонах «гарячих ліній» підприємств-надавачів житлово-комунальних послуг. Також проводитиметься роз’яснювальна робота через ЗМІ міста.

 Присутні дали відповіді на поставлені питання журналістів засобів масової інформації.

 



Опубліковано: 17 березня 2015 року
Поділитися