Прес-конференція директора ТОВ «Білоцерківвода» О.Бабій

24 березня в м.Біла Церква відбулася прес-конференція для представників міських засобів масової інформації, в якій взяла участь директор ТОВ «Білоцерківвода» О.Бабій.

В ході прес-конференції директор ТОВ«Білоцерківвода» поінформувала про діяльність даного підприємства щодо виготовлення карти мереж водопостачання та водовідведення м.Біла Церква з метою покращення роботи та якості обслуговування абонентів та ін. Акцентувала увагу, що в процесі інвентаризації мереж міста було виявлено велику кількість незаконних підключень, особливо в приватному секторі. Наголосила, що всі, хто не має належним чином оформлених договірних відносин з ТОВ «Білоцерківвода», але користуються послугами водопостачання та водовідведення, повинні звернутися на підприємство та узаконити відносини. Штрафні санкції за порушення не будуть застосовуватися лише до тих білоцерківців, хто здійснить відповідні дії до 01 липня 2014р.

Під час прес-конференції директор ТОВ «Білоцерківвода» О.Бабій також поінформувала про міський екологічний конкурс «Вода – джерело життя на Землі», присвячений Всесвітньому дню водних ресурсів, який проводить дане підприємство спільно з управлінням освіти і науки Білоцерківської міської ради. Ознайомила присутніх із метою та умовами участі учнів міських навчальних закладів в даному конкурсі та відмітила, що автори кращих робіт будуть відзначені дипломами, цінними подарунками та ін.

В ході прес-конференції директор ТОВ  «Білоцерківвода» дала відповіді на питання журналістів, які стосувалися  механізму оформлення нових та вже існуючих договірних відносин між споживачами водопостачання та водовідведення і ТОВ «Білоцерківвода» відповідно до чинного законодавства України, проведення заходів щодо реконструкції обладнання, мереж водопостачання та водовідведення підприємства, заходів по покращенню якості води, діяльності даного підприємства як концесіонера та ін.



Опубліковано: 25 березня 2014 року
Поділитися